Fujitsu WPA 100 E-LF

Fujitsu WPA 100 E-LF är en varmvattenberedare som använder sig av värmepumpsteknik. På så vis är det en luft-vattenvärmepump, men en värmepump för dig som endast behöver tappvarmvatten.

WPA-100-E-LF.png

Fujitsu WPA 100 E-LF

Köpa WPA 100 E-LF

Klicka dig vidare på länken för att köpa Fujitsu WPA 100 E-LF.

» Köpa Fujitsu WPA 100 E-LF

Energisnål produktion av varmvatten

Den nya varmvattenberedaren erbjuder dig en riktigt energisnål uppvärmning av ditt tappvarmvatten. Detta är en perfekt för dig som vill utnyttja värmepumpens alla fördelar, men inte har möjligheten att kombinera med vattenburen uppvärmning. Det är ett perfekt alternativ för dig med direktverkande el eller om du önskar energisnål uppvärmning av tappvarmvattnet i sommarstugan.

För ett mindre hushåll

Fujitsu WPA 100 E-LF är utvecklad för ett mindre hushåll på ca 2-3 personer eller om varmvattenbehovet ligger på upp till 300 liter per dygn. Därför är det en perfekt modell till sommarstugan eller fritidshuset.

Inbyggd elpatron

Varmvattenberedarens inbyggda elpatron har flera olika funktioner. Den hjälper till, när värmepumpseffekten inte är tillräcklig, den hjälper till om ni önskar extra snabb uppvärmning av tappvattnet och den skyddar mot legionellabakterier.