Fujitsu Waterstage Monoblock

Monoblock är en luft-vattenvärmepump med endast en utedel. Denna kan sedan kopplas mot andra värmekällor, exempelvis en elpanna och husets vattenburna värmesystem inne i huset. Perfekt för dig som vill ha lite extra billig värme.

fujitsu-waterstage-monoblock.png

Fujitsu Waterstage Monoblock

Köpa Fujitsu Waterstage Monoblock

Klicka dig vidare på länken för att köpa Fujitsu Waterstage Monoblock.

» Köpa Fujitsu Waterstage Monoblock

Hög effekt vid låga temperaturer

Fujitsu Waterstage Monoblock har ett högt COP-värde på 4,5. Dessutom håller den en mycket hög effekt, även vid låga temperaturer. Fujitsu Waterstage Monoblock kan leverera en utgående vattentemperatur på 55°C vid -20°C utomhus, utan extra värmare. Naturligtvis är Fujitsu Monoblock helt Norden-anpassad.

Enkel installation

Eftersom en monoblock-värmepump består av endast en utedel, blir installationen mycket enklare, än vid installation av en vanlig luft-vattenvärmepump. Köldmediekretsen är redan sluten och behöver inte skapas på plats. Det är endast vatten och el som ska kopplas mot luft-vattenvärmepumpen. I monoblock-enheten finns pump, värmeväxlare, expansionstank, manometer och säkerhetsventil. Inomhus finns endast en liten styrenhet, så du slipper att gå ut.

God kvalitet

I Fujitsu Monoblock har Fujitsu samlat komponenter av mycket hög kvalitet. Man har endast använt beprövade komponenter, som man vet håller. Det du erbjuds är helt enkelt mycket hög kvalitet. Fujitsu Waterstage Monoblock innehåller exempelvis en DC Inverter som ger en smidig vattentemperaturreglering, en högeffektiv plattvärmeväxlare en DC fläktmotor med hög prestanda och en DC dubbel rotationskompressor, som är anpassad efter låga utomhustemperaturer.