Fujitsu Waterstage

Fujitsu Waterstage är namnet på Fujitsus klassiska luftvatten värmepumpar. Fujitsus senaste serie har istället fått namnet Fujitsu Waterstage Duo.

Fujitsu Waterstage utedel och innedel

Fujitsu Waterstage luftvatten värmepump

Köpa Fujitsu Waterstage

Klicka dig vidare på länken för att köpa Fujitsu Waterstage.

» Köpa Fujitsu Waterstage

Ett flexibelt uppvärmningssystem

Värme till pool med Fujitsu luftvattenFujitsu Waterstage är en flexibel luftvatten värmepump. Den kan kompletteras och anpassas efter olika behov och du kan få värme till golvvärme, radiator, pool och tappvatten. En hydrobox tar emot värmen från luftvatten värmepumpen och sprider värmen vidare till de olika användsningsområdena.

Systemet kan kompletteras för att verkligen passa in i ditt hus. Med en anslutningssats för panna kan du koppla din värmepump till din befintliga värmepanna och utnyttja även denna vid behov. Med en anslutningssats för pool kan du få värme i poolen. Du kan också komplettera systemet med olika stora varmvattenberedare, beroende på vilket behov som finns.

Effektiv luftvatten värmepump

Fujitsu Waterstage är en mycket effektiv luftvatten värmepump. Den ger värme på 55°C då det är -20°C ute, trots att den inte använder extra elvärme. Genom att använda inverterteknik, DC rotationskompressor, dubbla tryckkammare och plattvärmeväxlare lyckas Fujitsu Waterstage komma upp i ett COP-värde på hela 4,5. COP-värdet anger hur mycket energi (i form av värme) du kan få ut från en värmepump, mot den energi (el) som krävs för att driva pumpen. COP-värdet tas fram under särskilda förutsättningar.

De svagare luft-vattenvärmepumparna i Fujitsu Waterstage-serien kallas Comfort och de starkare High Power.

» Läs mer om hur Fujitsu Waterstage fungerar

Ring 0770-777 600 eller gå till www.polarpumpen.se för prisuppgifter.