Fujitsu luftvärmepumpar

luftkonditionering-med-varmepump.jpg
Med en luftvärmepump från kvalitetssäkra Fujitsu kan du känna dig trygg med att du får god effektivitet, stor besparing och minimalt med krångel.
Fujitsu har ett komplett sortiment, där det finns en värmepump som passar för alla tillfällen. Få andra varumärken har ett så välplanerat sortiment. Utnyttja vår värmepumpsguide för att hitta den som passar just dig!

Till värmepumpsguiden

Intresserad av att köpa en Fujitsu luftvärmepump?

Polarpumpen AB är en certifierad Fujitsu-återförsäljare, som säljer Fujitsu värmepumpar och hjälper dig med installationen, var du än bor i Sverige. Du kan nå företaget på 0770 – 777 600 eller via e-butiken – www.polarpumpen.se.

Polarpumpen AB är en certifierad Fujitsu-återförsäljare. Du hittar din luftvärmepump på företagets sida för Fujitsu luftvärmepumpar till bästa pris.

Olika luftvärmepumpar från Fujitsu

Det finns flera olika modeller av vägghängda Fujitsu luftvärmepumpar och en golvvariant:

Fujitsu LF

Marknadens starkaste luftvärmepump, som kallas ”kärnkraftverket”. Fujitsu LF

Fujitsu LZ

Nyhet hösten 2016. Kraftpaket med hög effekt i låga temperaturer. Fujitsu LZ

Fujitsu LM SLIM

Liten och effektiv. En av de nyaste på marknaden. Fujitsu LEC-N luftvärmepump

Fujitsu LTCN

Snygg luftvärmepump som vunnit flera designpriser. Fujitsu LTCN Design luftvärmepump

Fujitsu LVCN

En luftvärmepump av golvmodell påminner om ett vanligt element. Fujitsu LVCN golv luftvärmepump

Fujitsu multi

En Fujitsu med flera innedelar, till flera våningar eller en komplex planlösning. Fujitsu DUO-split luftvärmepump med flera innedelar

Varför Fujitsu luftvärmepump?

Fujitsu är en av marknadens bästa tillverkare av luft-luftvärmepumpar. Värmepumparna håller hög kvalitet, är driftsäkra och håller länge.

En luftvärmepump ger dig värme till en lägre kostnad än direktverkande el och är betydligt smidigare än olika typer av eldning. En luftvärmepump kan spara upp till 75 % av uppvärmningskostnaden, enligt Energimydighetens senaste tester.

Med en luftvärmepump får du:

  • Energibesparing
  • Värme
  • Luftrening
  • Luftkonditionering

Många luftvärmepumpar har dessutom möjlighet till underhållsvärme på ca 10°C och kan fjärrstyras via mobilen. Med dessa funktioner kan du få kontroll på uppvärmningen i sommarstugan när du inte är på plats och rädda fritidshuset från sönderfrusna rör, fukt och mögel.

fujitsu luftvärmepump i designat hem

Kvalitet med Fujitsu luftvärmepump

Generalagenten för Fujitsu luftvärmepumpar heter FG Nordic och finns i Partille utanför Göteborg. FG Nordic var först i landet med att lämna 5-års garanti på sina luftvärmepumpar. Det säger en hel del om kvaliteten på deras produkter.

Olika typer av luftvärmepumpar

Det finns tre huvudtyper av Fujitsu luftvärmepumpar: väggmodeller, golvmodeller och värmepumpar med flera innedelar. Vissa modeller kan man även fästa i taket, men dessa varianter är anpassade för större lokaler.

Den vanligaste modellen är väggmodellen och Fujitsu har flera olika varianter – Nocria, LECAN, LEC-N och LTCN. Speciellt med Fujitsus väggvärmepumpar är att de har flera modeller, som har ovanligt låg höjd. Detta gör att en Fujitsu luftvärmepump ofta får plats där andra vanliga värmepumpar är för stora, exempelvis ovanför dörrar och fönster. Se aktuella mått, på sidan för varje luftvärmepump.

Fujitsu värmepump av väggmodell      Fujitsu värmepump av golvmodell    Fujitsu Duo-split värmepump med flera innedelar

     Väggmodell                    Golvmodell      Värmepump med flera innedelar

AirPatrol – styr din Fujitsu med mobilen

Med AirPatrol kan du styra din Fujitsu luftvärmepump med din mobil. Du använder dig av SMS eller en enkel app, för att ändra värmepumpens inställningar. Du blir dessutom varnad, om det är problem med uppvärmningen, så du alltid har kontroll på din uppvärmning.

Ring 0770-777 600 eller gå till www.polarpumpen.se för prisuppgifter.