5 års garanti på Fujitsus värmepumpar

Du får fem års garanti, om du köper din Fujitsu luftvärmepump från en certifierad återförsäljare av Fujitsu värmepumpar och får värmepumpen installerad av en certifierad kylinstallatör.

Fujitsu värmepumpar från generalagenten

Alla som köper en Fujitsu värmepump från generalagenten, FG Nordic, erbjuds en 5-årig garanti på alla kompletta splittaggregat (utedel och innedel blir ett splittaggregat), som är monterade under föreskrivna förhållanden. Generalagenten distribuerar sina värmepumpar via certifierade återförsäljare, som i sin tur erbjuder garantin till sina kunder.

Certifierad återförsäljare av Fujitsu värmepumpar

certifierad fujitsu återförsäljare
En certifierad Fujitsu-återförsäljare får sina Fujitsu värmepumpar från generalageneten, FG Nordic. Du kan känna dig säker på att du får Norden-anpassade värmepumpar och trygghet med 5-årig totalgaranti.

Ingår inte 5 års fullgaranti vid köpet är värmepumpen inte såld av generalagenten FG Nordic och de kan därför inte bistå med service eller reservdelar.

– Här kan du köpa Fujitsu värmepump från en certifierad återförsäljare.

Installation av certifierad kylinstallatör

Den som installerar värmepumpen skall vara certifierad kylinstallatör/kyltekniker för att garantin skall gälla.

Varning!

Förväxla inte 5-års fullgaranti med tex ”5 års trygghetsförsäkring”.

Trygghetsförsäkring är en försäkring och ingen garanti. Med trygghetsförsäkring måste man få ut ersättning via sin hemförsäkring och sedan kräva leverantören på resterande delen. Med totalgaranti får installatören direkt betalt av leverantören och som slutkund behöver man inte ansöka om ersättning hos sitt försäkringsbolag.