Mobilstyrning av Fujitsu luftvärmepump

Nu kan du styra din Fujitsu luftvärmepump med din mobil. Med en användarvänlig app (eller vanliga SMS), kan du få kontroll på uppvärmningen, även när du inte är på plats. Ett smidigt system för dig som använder luftvärmepump i sommarstugan.

Köpa mobilstyrning

Om du vill köpa mobilstyrning för att styra din Fujitsu värmepump via mobilen, kan du klicka dig vidare på länken nedan.

– Köp mobilstyrning

Ändra inställningar

Med mobilstyrning ändrar du enkelt inställningarna på din Fujitsu luftvärmepump. Du kan exempelvis höja och sänka värmen eller ändra läge. Du kan helt enkelt få kontrollera uppvärmningen (och luftkonditioneringen), trots att du inte är där. Om du använder underhållsvärme i sommarstugan, kan du höja värmen hemifrån, så att det är varmt och skönt när ni kommer fram.

Bli varnad

Med mobilstyrning blir du också varnad om något inte är som det ska. Mobilstyrningen skickar varningar om temperaturen sjunker eller stiger. Dessutom blir du varnad vid strömavbrott, då mobilstyrningen går på batteri. På så vis kan du få veta direkt, om det är något problem och har tid att vidta åtgärder, innan exempelvis rören har hunnit frysa sönder i sommarstugan.

Appstyrning

Idag finns många olika sorters mobilstyrning till luftvärmepumpar. Vissa är speciellt framtagna till särskilda märken, medan andra passar till de flesta märkena på marknaden. Generellt är att du kan ladda ner en användarvänlig app till din mobil, som du sedan använder för att kontrollera luftvärmepumpen. Det går oftast även att styra luftvärmepumpen med vanliga SMS, eftersom det är SMS-kommunikation systemet bygger på.

Fördelen med SMS-styrning

Att kommunikationen via din mobil och dosan som styr luftvärmepumpen går via SMS, är inget som du kommer att märka av. Den stora fördelen är att du inte måste ha en Internet-uppkoppling vid värmepumpen. Det vanligaste är ju att man har mobilstyrning till en värmepump i sommarstugan.

Ytterligare en fördel är att SMS-styrningen fungerar även om det är strömavbrott. Då kan dosan gå på reservbatteri. Med WiFi-styrning kan du inte bli varnad vid strömavbrott, eftersom Internet då också ligger nere.

Finns även WiFi-styrningar

Det finns även WiFi-styrning till luftvärmepumpar. Det börjar också dyka upp som inbyggt i en del nya modeller. WiFi-styrning är mer praktiskt i hemmet.

Ring 0770-777 600 eller gå till www.polarpumpen.se för prisuppgifter.