Service Fujitsu luftvärmepump

Att serva din värmepump med jämna mellanrum säkerställer en lång livslängd för din Fujitsu värmepump och ser till att allt är som det ska.

Bättre effekt av din Fujitsu värmepump

Att ge din Fujitsu värmepump en bra service utförd av ett proffs med jämna mellanrum är både kostnads- och energieffektivt. Med service får du ut bästa möjliga värme och även en längre livslängd från din Fujitsu värmepump. Se till att den som servar din värmepump vet vad den ska titta efter, vad som behöver rengöras och kan även se om värmepumpen fungerar som den ska.

Din maskin behöver service

Alla dina maskiner behöver service med jämna mellanrum. Du skulle väl aldrig skippa en service av din bil? Din fujitsu värmepump är en avancerad maskin och behöver service för en lång livslängd och en optimal effekt.

Fortsatt bra effekt

Tyvärr så minskar en värmepumps effekt med tiden men med service kan du få en effekt från pumpen som om den vore ny. Med en bättre energi- effektivtet har du en fortsatt bra besparing och din investering kommer att betala tillbaka sig fortare.

Minskat slitage

Servar du din värmepump med jämnt mellanrum, varje eller vartannat år, säkerställer du ett minimalt slitage på din Fujitsu värmepump. Detta innebär att du förmodligen kommer slippa onödiga och dyra utgifter för framtida reparationer, då du undviker dem redan idag.
Att serva din Fujitsu värmepump med jämna mellanrum ökar även din trygghet då du vet att din värmepump fungerar som den ska. Med service vet du att din värmepump är mögel- och dammfri. En smutsig värmepump förstör inomhusluften, och allt för mycket damm i pumpen kan utgöra en brandrisk.

Ta hand om din Fujitsu värmepump

Det är inte vanligt att din försäkring täcker eftersatt underhåll. Detta innebär att om du inte sköter din värmepump ordentligt kan det vara svårt att få ut pengar på försäkringen. Skulle det till exempel börja brinna i värmepumpen för att det är för mycket damm, kommer det vara svårt för dig att få ut något på försäkringen.

Vill du beställa eller veta mer om service?
Om du vill serva din värmepump så rekommenderar vi att du vänder dig till på Polarpumpen AB. Du kan nå dem på 0770 – 777 600 eller via deras e-butik www.polarpumpen.se.